Elena Basescu, noul secretar general al OTPD-L, a tinut un discurs in fata studentilor democrat-liberali care a captat atentia mai mult prin balbe decat prin continut.

Asta nu i-a impiedicat pe studentii PD-L sa aplaude disciplinat prestata tinerei politiciene.

Fiica cea mica a presedintelui a venit la congresul Organizatiei de Studenti cu discursul invatat de acasa, insa a avut dificultati mari in a-l reproduce in fata tineretului studios al partidului.

"Sunt increzatoare in generatia noastra si imi doresc sa devenim un rezervorzvor de resurse", a spus Elena Basescu dand impresia ca va merge cu fraza mai departe. Insa dupa un moment de reflectie, si-a dat seama ca enuntul se terminase, drept pentru care a mai spus o data "imi doresc sa devenim un izvor de resurse".

"Pactul National pentru Educatie, un document cu insemnatate istorica aparte care trezea..., care traseaza politici in domeniul educatiei si cercetarii si depoli... depolitizarea acestui sistem sensibil... depolitizarea acestui domeniu sensibil", a incercat sa spuna Elena Basescu


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.