Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost desemnat candidatul PNL la Primaria Capitalei.

Oficialul isi anuntase in repetate randuri intentia de a deveni edilul Bucurestiului, insa este pentru prima data cand anunta ca a fost ales sa candideze, dupa cum relateaza Ziua.

Orban a declarat, in timpul emisiunii „3X3“ la Realitatea TV, ca este extrem de increzator in sansele lui. El nu va parasi fotoliul Transporturilor insa isi va lua concediu de odihna pe perioada campaniei electorale.

Pana acum, Orban si Cozmin Gusa, liderul Partidului Initiativa Nationala, au intrat in batalia pentru alegerile de la 1 iunie.

"Nu ca vreau. Candidez! Nu candidez ca sa ma aflu in treaba, candidez cu convingerea ca am sanse sa castig primaria. Nu ma bat cu nimeni, ma bat cu problemele Bucurestiului", a declarat Ludovic Orban.

Potrivit EVZ, liderul PNL Bucuresti a inceput prin a cere ieri sprijinul femeilor din partid. „Sunt convins ca, purtat pe brate de forta voastra, de sentimentele voastre puternice, vom reusi sa castigam reduta pe care pana acum PNL nu a castigat-o, si anume Primaria Capitalei“, s-a aratat el increzator la petrecerea de Ziua Femeii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.