In cursa pentru desemnarea candidatului PSD pentru Primaria Capitalei au ramas Sorin Oprescu si Marian Vanghelie. Sansele cele mai mari le are Oprescu.

Marian Vanghelie pare sa se fi impacat cu ideea ca nu mai poate ajunge primar general al Capitalei. El se gindeste acum sa devina senator de Bucuresti.

„Eu nu vreau neaparat sa ajung primar de Bucuresti. Adica imi doresc, dar daca nu se poate, asta e... Oricind as putea sa candidez din nou la sectorul 5 sau, pe uninominal, senator de Bucuresti. E greu sa ma bata cineva pe uninominal“, a declarat Vanghelie pentru Cotidianul.

In replica la anuntul lui Oprescu, care spunea acum doua zile ca este „pregatit“ sa candideze la Primaria Capitalei, liderul PSD Bucuresti spune ca este pregatit sa-l sustina pe Sorin Oprescu. „Nu stiu inca ce solutie vom adopta. Inca nu ne-a iesit sondajul pe care l-am comandat. Saptamina asta ne vom lamuri“, a mai spus Vanghelie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.