Cu toate ca, pana in prezent, actualul primar din Targu Mures, dr. Dorin Florea (PD-L) si ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Borbely Laszlo (UDMR) sunt cotati cu sansele cele mai mari la sefia Primariei, PNL si PIN isi vor anunta, vineri, un candidat independent comun.

Potrivit unor surse din PNL Mures, se pare ca cele doua partide ar fi cazut de acord asupra actualului prefect de Mures, Ciprian Minodor Dobre, a carui candidatura urmeaza sa fie anuntata de ministrul Eugen Nicolaescu si deputatul Lavinia Sandru.

Astazi urmeaza sa-si prezinte propunerile si celelalte partide romanesti care, cu exceptia PC, au participat la negocierile initiate de PSD pentru sustinerea unui candidat independent roman.

Tot astazi, partidele romanesti care continua sa sustina necesitatea unui candidat independent la fotoliul de primar urmeaza sa-si prezinte propunerile, iar in baza acestora, se va comanda un sondaj de opinie pentru a se vedea care este cel mai popular dintre candidati.

Joi, PD-L Mures s-a retras de la masa negocierilor, deoarece social-democratii mureseni erau dispusi sa sustina candidatura lui Florea doar daca acesta demisioneaza din PD-L.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.