Sorin Oprescu vrea sa incerce a treia oara sa cistige Primaria Capitalei. In calea sa nu sta decit Marian Vanghelie.
Sorin Oprescu sau Marian Vanghelie? Care dintre cei doi va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei? Aceasta este dilema social democratilor, una destul de greu de rezolvat, avind in vedere ca amindoi isi doresc aceasta candidatura. Sorin Oprescu a declarat chiar ieri ca „isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei“, daca partidul il sustine. Aceeasi declaratie a facut-o si primarul de la sectorul 5, atunci cind, in urma cu doua saptamini, organizatia PSD Bucuresti a decis sa-l sustina pe el pentru candidatura la Primaria Capitalei.

„Sint pregatit sa particip la aceasta cursa electorala, daca partidul ma desemneaza“, a spus Oprescu, adaugind, citat de MEDIAFAX, ca nu vede de ce nu ar beneficia de sprijinul organizatiei PSD Bucuresti, de vreme ce va fi vorba de o „decizie comuna“. „Daca va fi o decizie comuna, nu vad de ce organizatia Bucuresti sa nu ma sprijine. De fapt, se va sprijini si pe sine. Evident, va trebui sa fie o decizie comuna, nu unilaterala“, a mai spus senatorul PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.