Furand startul campaniei electorale, democrat-liberalii isi lasa la vatra veteranii si vor sa aduca la centru oameni noi.

Partidul lui Emil Boc se gandeste sa arunce in campanie cativa dintre membrii vechii garzi ai PD, precum Radu Berceanu sau Sorin Frunzaverde. Politica la centru va fi facuta de oameni noi, explica Theodor Stolojan. Incepand cu 2 februarie, odata cu anuntarea lui George Scripcaru in cursa pentru Brasov, lansarile de candidati continua de atunci in toata tara.

Desi campania electorala pentru locale ar putea incepe la 25 aprilie, in cazul in care alegerile s-ar desfasura in 25 mai si 8 iunie, PD-L, spre deosebire de toate celelalte partide, lanseaza deja de o luna candidati la primarii. In marsul fortat catre locale, au izbucnit tensiuni locale intre membrii PD si liberalii care au fost recrutati in noul PD-L.

La Zalau, PD-L l-a lansat pe viceprimarul Dorel Labo drept candidat la primaria orasului, spre stupefactia primarului in functie Radu Capilnasiu, si el membru PD-L. Deputatul Horatiu Buzatu, prim-vicepresedinte PD-L Dolj, a intrat insa intr-o controversa deschisa cu senatorul PD Radu Berceanu. Buzatu, care provine din fostul PLD, a acuzat pe de o parte conducerea PD de aroganta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.