“Aceasta campanie se adreseaza tuturor. Ideea este ca cetatenii sa piarda cat mai putin timp la ghisee si sa-si consume timpul cu lucruri care sunt productive pentru propriile afaceri”, a explicat liderul PNL.

Tariceanu a precizat ca, anul acesta, liberalii vor continua masurile de reducere a fiscalitatii prin diminuarea contributiilor de asigurari sociale cu inca sase puncte procentuale. “Astfel ne vom indeplini si un alt angajament pe care ni l-am luat prin programul de guvernare. Campania nu se poate face decat printr-un parteneriat cu romanii. Intindem o mana tuturor persoanelor cu initiativa, care sunt la conducerea unei intreprinderi mici si mijlocii sau au afaceri individuale”, a mentionat premierul.

El a subliniat ca este sigur ca romanii vor profita de masurile pe care le-a prezentat dar si ca mai sunt multe probleme de rezolvat. “Am incredere ca toate succesele Romaniei din ultimii ani se datoreaza tuturor celor care muncesc. Este dorinta mea sa generam in Romania cat mai multe locuri de munca bine platite, si acest lucru sunt bucuros ca se intampla, pentru ca vedem ca veniturile romanilor incep sa cresca dar si apetitul pentru a pleca in strainatate, la munca, incepe sa se diminueze. Stiu insa, in acelasi timp, ca mai avem multe probleme de rezolvat cu ceea ce facem astazi; nu as putea spune ca ne rezolvam toate problemele pe care noi le dorim, ca liberali, finalizate”, a conchis Calin Popescu Tariceanu.