Democrat-liberalii au finalizat structura comisiilor de specialitate ale formatiunii, nominalizandu-i astfel pe cei care isi fac incalzirea pentru ocuparea fotoliilor de ministri.

"Pentru fiecare minister avem mai multi candidati", a spus Boc, la Realitatea TV, precizand ca deocamdata, de departamentul interne raspund Vasile Blaga, Mircea Toader si Gabriel Sandu, de agricultura Gheorghe Flutur, Valeriu Tabara si Alexandru Prese, iar de finante Adriean Videanu, Gheorghe Pogea si Bogdan Dragoi.

Desi este considerat favorit in batalia pentru fotoliul de primar al Capitalei, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a recunoscut ca si-ar dori mai mult sa fie din nou ministru de Interne, deoarece acesta este functia in care ar avea cele mai bune rezultate. El spune in schimb ca, un Executiv cu adevarat performant ar trebui sa-l aiba in frunte pe Theodor Stolojan. In privinta candidatului pentru Capitala, liderii PD-L au afirmat ca acesta va fi anuntat abia dupa ce Guvernul va stabili data alegerilor locale.

Intreabat de ce partidul pe care il conduce nu face, "ca toate tarile lumii spre care ne indreptam si noi" un "cabinet din umbra" pe care sa-l prezinte electoratului, Emil Boc a anuntat, in premiera, ca PD-L a finalizat inca de la inceputul acestei saptamani structura comisiilor de specialitate ale formatiunii. "Luni, am finalizat in Biroul Permanent National, prin coordonarea domnului Stolojan, a domnului Videanu si a domnului Stoica, comisiile de specialitate ale PD-L", a declarat Boc, adaugand ca acest lucru nu s-a intamplat mai devreme, intrucat " am asteptat finalizarea procesului de fuziune de a pune impreuna toate valorile pe care le avem".

Pentru fiecare minister existent, cat si pentru alte domenii care nu sunt prinse in structura guvernamentala, avem mai multi candidati, mai multe persoane care sunt in competitie interna, iar la momentul potrivit vom decide dintre acele persoane in functie de performanta pe care o au", a precizat Emil Boc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.