Alaturi de liderul PSD, Serban Mihailescu, Petre Roman, Joita Tanase vor fi si ei evacuati din casele RA-APPS.

Guvernul a aprobat hotarirea prin care decide scoaterea din vile a unor fosti demnitari, casele acestora urmind sa fie trecute in domeniul public si folosite drept locuinte de protocol si de serviciu. „Hotarirea va fi publicata in Monitorul Oficial saptamina viitoare si va cuprinde in anexa toate imobilele care vor fi pastrate de Regie ca locuinte de protocol si de serviciu. Este vorba despre 11 blocuri din Capitala, cu 214 apartamente, si de 15 vile“, a spus Ilie Bolojan, seful Secretariatului General al Guvernului.

Printre imobilele incluse pe lista locuintelor care sint transferate in domeniul public si utilizate pentru protocol se numara si locuinta presedintelui PSD, Mircea Geoana (de pe Strada Cucu Starostescu nr. 3), dar si a lui Serban Mihailescu (strada Cringului, nr. 11 A), a lui Petre Roman (Strada Gogol, nr. 2) si a lui Joita Tanase (Bulevardul Unirii nr. 68). Mai este inclusa pe lista si vila de pe Strada Constantin Prezan nr. 4, unde au locuit Adrian Nastase si Traian Basescu si unde locuieste inca Nicolae Vacaroiu, dar este avut in vedere doar apartamentul nr. 1.

Mai sint considerate locuinte de protocol si imobilele aflate pe strazile Alecu Russo nr. 13-19, ocupata de ministrul Cristian David, Herastrau nr. 37, unde a locuit familia lui Dan Iosif, dar si casele de pe strazile Herastrau nr. 40, Teodor Iliescu nr. 44, C. Prezan nr. 2A, Ionescu Gion nr. 13, Dumitru Orbescu nr. 7, Eugen Lovinescu nr. 2A, Alex Puskin nr. 5, Lev Tolstoi nr. 27. Sigur va ramine in casa Vasile Dincu intrucit locuinta sa nu a fost inclusa intre cele care vor fi pastrate de stat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.