Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a confirmat, ieri, ca Guvernul Tariceanu se pregateste de restructurare. "Vorbim de o posibila restructurare, in nici un caz insa de o remaniere. In Alianta nu s-a discutat aceasta varianta, dar, cand am venit la putere, am decis sa facem o restructurare dupa ce vedem care este situatia in care ne-a lasat PSD. Acum este evidenta nevoie de eficientizarea unor institutii guvernamentale pe care PSD le-a infiintat ca sa le dea posturi unor membri care nu aveau de lucru. Dupa raportul care va fi intocmit pana la finalul lunii de Secretariatul General al Guvernului, vom lua unele masuri pentru ca exista institutii care se suprapun sau care nu merg cum trebuie", a spus Boc.

Acesta a respins vehement varianta vehiculata de media privind inlocuirea primului-ministru Calin Popescu Tariceanu cu Theodor Stolojan sau alta personalitate politica. "Nu s-a discutat absolut deloc asa ceva. Nici nu se pune problema. E clar insa ca, pana la 30 iunie, va exista un demers de restructurare care va avea un caracter administrativ in care nu este exclus sa fie implicate si ministere. Deocamdata, agenda noastra e legata de integrarea europeana si guvernare", a mai spus presedintele PD.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.