Dupa ce a fost invins la Consiliul National de tandemul Iliescu-Nastase, Mircea Geoana cauta acum sa le intre in gratii.
Desi a facut tot ce-a putut ca sa impiedice revenirea lui Adrian Nastase in conducerea partidului, liderul PSD Mircea Geoana mimeaza acum entuziasmul. Si, in incercarea de a face pace cu acesta, isi pune cenusa-n cap. „A fost o competitie de putere interna dupa 2005 (in PSD - n.red.). Si eu am gresit, si Adrian a gresit, am incercat sa ne cream niste culoare individuale in cadrul partidului si ne-am irosit resursele in lupte sterile si fara finalitate“, a marturisit Geoana, la finalul unei sedinte restrinse a conducerii PSD care a avut loc simbata, la sediul central din Kiseleff.

Liderul social democratilor a recunoscut in aceeasi zi, la Realitatea TV, ca a purtat o discutie in cadrul intilnirii cu Nastase, Iliescu, Hrebenciuc, Corlatean, Ponta, Nita si Banicioiu pe tema duelului sau cu fostul premier. „Am avut si cu el (Adrian Nastase - n.r.), si cu ceilalti colegi o discutie azi-dimineata: bai fratilor, pina la urma ce avem de impartit, are cineva de cistigat daca partidul pierde sau avem cu totii de cistigat daca partidul cistiga“, a spus Geoana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.