Contracandidatul fiicei presedintelui, Bogdan Boza, acuza conducerea PD-L ca vrea sa-i "netezeasca" Elenei Basescu drumul spre conducerea partidului.
Contracandidatul Elenei Basescu la functia de secretar general al PD-L, Bogdan Boza, spune ca este defavorizat in aceasta cursa si acuza "mostenirile de tron" din cadrul partidului. Boza a declarat chiar ca viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu, i-ar fi cerut sa se retraga din cursa electorala pentru a-i "netezi" calea fiicei presedintelui la sefia partidului. Potrivit tanarului democrat-liberal, discutia cu Murgeanu a avut loc chiar la primaria Capitalei, unde acesta l-ar fi somat sa renunte la candidatura motivand ca, prin programul sau, Boza aduce atingere imaginii partidului. In replica, viceprimarul Murgeanu a negat orice presiune asupra tanarului democrat-liberal si a declarat la Antena 3 ca va pune la dispozitia jurnalistilor inregistrarea convorbirii cu Borza. Despre intregistrarea convorbirii, Murgeanu spune ca nu este o practica in PD-L si a fost facuta intamplator, pe telefonul mobil, de o persoana care a asistat la discutie.

Viceprimarul Capitalei spune ca i-ar fi repetat lui Bogdan Boza ca nu are nimic personal cu el si ca ii transmite un mesaj de la Emil Boc, lucru care va putea fi auzit in inregistrare. Murgeanu nu s-a ferit, insa, sa lanseze un avertisment mai tanarului sau coleg de partid: "Vreau sa iti amintesc ca cine face declaratii impotriva partidului e in afara lui. Risti sa te dea afara Partidul Democrat, sector 1".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.