Metoda "Autobuzul" nu este noua, ea fiind folosita cu succes si la alte alegeri. Niciodata insa nu a avut amploarea de anul acesta. Zeci de autobuze, microbuze, masini, tractoare, practic orice mijloc de transport care se poate deplasa, au carat toata ziua oameni de-a lungul si de-a latul tarii. Sectiile de votare au fost luate la rind. Pasagerii, coborau, votau si plecau mai departe in misiune. Traseismul, fenomen asupra caruia au avertizat atit opozitia, cit si organizatiile neguvernamentale care au observatori acreditati, a fost posibil la dimensiunile alarmante de acum din cauza faptului ca abtibildul cu stampila votat aplicat pe cartea de identitate se poate dezlipi fara probleme. Si mai ales fara sa lase vreo urma. Traseismul se concretizeaza in listele suplimentare, al caror numar s-a umflat direct proportional cu cel al calatorilor. Sint orase ori sate in care numarul celor care au votat pe liste suplimentare este mai mare decit cel al localnicilor. Este de-a dreptul suspect cind, intr-o singura sectie de votare dintr-un sat, listele suplimentare contin 30 de persoane la o populatie de 70. In mod evident, a fost o actiune bine gindita si pusa la punct cu ceva timp inainte. Mijloacele de transport au fost inchiriate de la firme de transport private sau publice, unele dintre ele apartinind unor oameni apropiati partidului de guvernamint. (Andreea Pora)
Casa Presei Libere, ora 12.00: Doua autocare si mai multe masini de teren cu numere de Brasov erau parcate in apropiere de fostul soclu al lui Lenin. Din autocarele BV-24-COD si BV-10-PGV au coborit doua grupuri masive de oameni imbracati de sarbatoare. Desi erau numere de Brasov, oamenii vorbeau "moldovineste". "Am venit sa-l votam pe Nastase" , ne-a spus un tinar roscat. Sefii de grup, aflati in mijloc, dadeau indicatii. Am apucat sa aud doar un brunet, indesat si cu mustata: "Sa nu intrati toti odata, sa fiti atenti". Cind a observat ca am ramas printre turisti, mustaciosul a dat ordin: "Urcati imediat!". Instructiunile au continuat in autocar. Cind fotoreporterul "Evenimentului zilei" a inceput sa faca fotografii, autocarele si masinile cu numere de Brasov au demarat in tromba. Imediat a aparut si o masina a politiei, care a ramas pe loc si ne-a urmarit pe noi. Din pacate, masina redactiei a intirziat si nu am reusit sa pornim in urmarirea turistilor brasoveni. Pe unul dintre autocare era scris cu litere mari "Transbus Codreanu".

"Daca ai facut poze, ai belea cu mine, sa stii. Iti rup picioarele"

Comuna Pantelimon, ora 13.00, Sectia 150, circumscriptia 25. "Uitati-va, vine microbuzul PSD-ului. Aduce tigani din alte sate sa voteze si la noi. Astia sint plimbati pe la mai multe sectii de votare. Nu va uitati la mine, ca ma taie astia", mi-a suflat un tinar, trecind pe linga mine. Observ un grup masiv de bruneti si brunete care coboara dintr-un microbuz (B-34-URW). Ne apropiem de sofer: "Sintem de la "Evenimentul zilei". De ce ati venit sa votati in Pantelimon?". Din spatele nostru tuna o voce: "Ce cautati in masina mea? Ce "Evenimentul zilei"?! Nu ma intereseaza acreditarea dv. Poate vreti sa chem politia ca ati venit sa furati din masina mea. Nu vreau sa va spun cine sint. E masina mea si aduc pe cine vreau eu, e clar?". Un tinar spilcuit spune: "Emile, stai ca vin si eu". Asa aflam ca pe proprietarul masinii il cheama Emil. Sintem inconjurati de persoane coborite din masinile cu numarul B-52-DAV, B- 70-LSP, B-34-YKJ, B-34-BKA, iar "seful cel mare", un pusti ferchezuit, coboara dintr-o Toyota Rav, cu numarul B-93-RAV. Facem fotografii. Emil ne ameninta: "Daca ai facut poze, ai belea cu mine, sa stii. Iti rup picioarele". Un brunet bine ma fotografiaza cu un telefon mobil. "Seful" este cunoscut de politisti, cu care se intretine amical. Grupurile de rromi stau la intrarea in sectia de votare. Le spunem ca sintem de la "Evenimentul zilei". Din grup doar vreo cinci au intrat si s-au inscris pe listele speciale. Si au votat. Ceilalti s-au razgindit si nu au mai fost primiti in microbuz. (Ondine Ghergut)

Voluntari, punct de atractie pentru turistii electorali

Unele dintre zonele predilecte pentru turismul electoral, poate si din cauza apropierii de Bucuresti, au fost comunele Voluntari si Pantelimon. In Sectia 35 din comuna Voluntari, de exemplu, pe listele suplimentare apar 38 de persoane, toti din Bucuresti. La Sectia 30, din acelasi Voluntari, exista 10 persoane pe aceste liste, din care 6 din Urziceni si vreo trei din judetul Calarasi. La Sectia 29, cei 10 de pe listele suplimentare sint din judetul Ialomita. In schimb, la Sectia 131 din Magurele au venit votanti tocmai din Buzau si din Teleorman, iar la Sectia 137 Moara Valasiei, turistii sint din Baia Mare, Tulcea si Bucuresti. Recordul in materie de turism l-a atins Sectia 33 din Voluntari, unde au votat pe listele suplimentare 42 de persoane, toate din Bucuresti.

In "excursie" la urne

Excursie de dragul de a vota de mai multe ori Uniunea PSD+PUR. Asa a numit opozitia actiunea initiata ieri de catre angajatii de la Directia Generala a Finantelor Publice Ilfov (DGFPI). Imbarcati in mai multe autobuze, in jur de 150 de functionari publici s-au oprit la mai multe sectii de votare din comuna Voluntari pentru a-si exprima optiunea electorala. De aici, ei au pornit catre Sinaia, unde s-au ospatat intr-un restaurant drag pesedistilor. Liderii Aliantei PNL-PD ii acuza pe "excursionisti" ca fiecare a votat de mai multe ori, iar acest lucru s-ar fi intimplat sub atenta organizare a PSD. (Simona Gheorghe)
Urmarire ca-n filme pe strazile din Bucuresti, dar si din Prahova. Liderii Aliantei PNL-PD au plecat la primele ore ale diminetii pe urmele a doua autocare pline cu angajati ai DGFPI. Autobuzele, cu numerele de inmatriculare SB-05-DTP si B-75-AXI, au oprit pe rind la trei sectii de votare, respectiv, 33, 34 si 35 din comuna Voluntari. Ziaristi, dar si lideri ai Aliantei PNL-PD le-au urmarit, banuind ca functionarii intentionau sa opreasca in mai multe localitati aflate in drumul lor catre Sinaia si fiecare sa voteze de mai multe ori. Aflind ca sint urmariti, angajatii DGFPI nu si-au mai putut pune planul in aplicare si s-au oprit abia la Sinaia, la Taverna Sirbului, unde au mincat si au baut ore in sir.
Alianta D.A. acuza:

"Au primit buletine de vot gata stampilate"

"Pentru a fi siguri ca voturile functionarilor sint exprimate de fiecare data pentru Uniunea PSD+PUR, organizatorii fraudei au folosit metoda suveica. Astfel, toti cei care intrau in sectiile de votare primeau buletine de vot stampilate cu "Votat" pe patrulaterul PSD+PUR", se arata intr-un comunicat al Aliantei PNL-PD, referitor la votul "excursionistilor" in comuna Voluntari. Jurnalistii si membrii Aliantei au mers pe urmele functionarilor pina la Sinaia. Isterizati ca sint urmariti si banuiti de frauda, angajatii DGFPI au provocat un adevarat scandal la localul din Sinaia unde s-au oprit sa manince. Au rezervat intreg subsolul acestuia si luau la intrebari pe oricine indraznea sa intre. Ei nu au vrut sa dea nici o explicatie ziaristilor si au recurs la amenintari. "Nu aveti dreptul sa ne deranjati cind ne distram. Va dam in judecata, dati-ne actele!", strigau functionarele.
Chiar daca voiau sa para "doamne bine", femeile s-au transformat in tate, iar cind au vazut ca nu rezolva nimic cu urletele, au inceput sa faca glume proaste. "Sintem de la MISA, iar Bivolaru e la noi sub masa", explicau "excursionistele". In cele din urma, au chemat seful localului ca sa-i scoata afara pe ziaristi. S-au enervat din cale-afara cind au aflat ca localul nu are bodyguarzi. "Nu intelegeti? Noi sintem intr-o excursie. De dimineata am votat si intre noi am organizat o excursie la munte, acum ne vom intoarce la Bucuresti. E ceva rau in asta?", ne intreba, la iesirea din restaurant, un barbat care s-a ocupat de organizarea "excursiei". Din zece in zece minute, acesta iesea din sala si se interesa la conducerea localului ce se mai intimpla cu oamenii care ii urmaresc. Chiar daca sustineau ca sint nevinovati, functionarii nu au vrut in ruptul capului sa-si dea numele.

Masa si sejur electoral pentru finantisti

Una dintre persoanele aflate in cele doua autocare care au votat in Voluntari si au fost plimbati la Sinaia, a fost identificata absolut intimplator. Alina Vorovenci, eleva in clasa a X-a A, la liceul "Cervantes", a insotit-o in sejurul electoral pe mama sa, functionara in Ministerul de Finante. Din spusele fetei, "sefii" din minister le-au oferit subalternilor o "masa festiva" si o plimbare la munte daca vor accepta sa voteze in acest mod "organizat". (M.B.)

"Daca nu ai treaba cu partidul, nu poti decit sa dispari"

Pentru PSD, ziua alegerilor din Alexandria a inceput la prima ora la una din cele mai cunoscute circiumi din oras, "La Rosu", care apartine sotiei si finului prefectului Teodor Nitulescu.
In timp ce consumau un meniu vinatoresc, citiva directori din staff-ul PSD, imbracati in frumoase haine de vinatoare, au pus la punct planul de bataie pentru ziua alegerilor: Rica Seba, director la Inspectoratul de Stat in Consiliul Teleorman, a inceput sa se laude cu cei 50 de angajati ai sai care vor vota "obligatoriu" cu PSD: "Da-i dracului de oameni, intru cu ei in cabina", a nuantat directorul. Finul patron de local al prefectului si-a exprimat si el oferta electorala: "Tai o oaie la o suta de oameni si toti sint ai nostri". Intre timp a aparut nea Nae, liderul romilor din zona. La vederea lui nea Nae, Florin Rosu, patronul localului a inceput sa rida sarcastic spunindu-le chelnerilor: "Puneti-l la o masa, ca pe toti tiganii din zona i-a dus la vot". Faptele de vitejie ale bravului prefect Nitulescu nu s-au oprit doar la discutii, el a monitorizat activ situatia satelor unde primarii sint din alte partide.
In comuna Peretu, prefectul a aparut insotit de cel putin zece masini pline cu afise ale Uniunii PSD+PUR. Nitulescu i-a spus primarului taranist ca daca nu trece la PSD, dupa alegeri o sa-i fie cumparata primaria cu tot cu sat. In zona se afla si presedintele BNS Teleorman, Tanase Andrei, insotit de o echipa de ziaristi de la "Sudul Extrem" (saptaminal de Teleorman). Prefectului nu i-a convenit prezenta ziaristilor, pe care i-a imbrincit si i-a apostrofat cu cuvintele: "Pleaca, mai, saracia dracului, de aici, ca te bat pina te c... pe tine". Nici presedintele BNS nu a scapat de imprecatiile prefectului: "Aici, daca nu ai treaba cu partidul, nu poti decit sa dispari", "Bai, tu crezi ca esti la "Rulmentul Alexandria", sa furati un rulment?", "Aici eu sint prefectul". Dupa ce a terminat cu cei apropiati, prefectul a catadicsit sa li se adreseze si oamenilor din jur: "De la Ceausescu incoace, nimeni nu a facut pentru Teleorman cite a facut Nastase. Basescu nu v-a dat nimic. Noi v-am facut drumuri, o sa va facem si magistrala de gaze". (Petrica Rachita, Gabriel Bejan)

Alianta a filmat autocarele PSD

Reprezentantii Aliantei D.A. au filmat momentul in care mai multi functionari de la Directia de Finante Publice Ilfov au fost urcati in doua autobuze si transportati la mai multe sectii de votare. Ieri la prinz, intr-o conferinta extraordinara, Cozmin Gusa si Ionut Popescu au prezentat inregistrarea video din care reiese ca PSD a organizat adevarate caravane. Potrivit reprezentantilor Aliantei, acestea au ca scop "multiplicarea in mod ilegal de voturi in favoarea lui Adrian Nastase si a Uniunii PSD+PUR". Pe caseta inregistrata era filmata, cu camera ascunsa, intreaga actiune de tentativa de frauda. Conform lui Cozmin Gusa, la ora 9.00, din fata sediului Directiei Generale a Finantelor Publice Ilfov, in doua autobuze, au urcat o suta de functionari publici ai acestei institutii. De altfel, din imaginile inregistrate reiesea ca oamenii votasera la trei sectii diferite din localitatea Voluntari. "Mai mult, pentru a fi siguri ca voturile celor 100 de functionari sint exprimate de fiecare data pentru Uniunea PSD+PUR, organizatorii fraudei au folosit metoda suveica. Astfel, toti cei care intrau in sectiile de votare primeau buletine de vot stampilate pe patrulaterul Uniunii si aveau obligatia sa se intoarca cu buletinul de vot in alb primit din sectie", a sustinut Gusa. Tot el a spus ca, dupa ce s-a incheiat operatiunea din Voluntari, cele doua autobuze s-au indreptat spre judetele Prahova si Brasov, "unde, probabil, cei 100 de functionari publici urmau sa voteze din nou". Caravane similare, a adaugat reprezentantul Aliantei, au fost vazute peste tot in tara. Gusa a prezentat si un caz din Teleorman, unde chiar fostul secretar general al guvernului, Serban Mihailescu, se afla la volanul unei masini care conducea o coloana de autocare prin judet. Potrivit lui Gusa, din informatiile sale, Serban Mihailescu conducea o masina cu numarul de inmatriculare B-78-POR, care era urmata de doua autocare cu numar de Brasov. (Alina Mihai)

Sesizarile Aliantei

PSD si PUR au organizat adevarate caravane cu zeci de autocare si autobuze, pentru a transporta sute de oameni din Bucuresti si Ialomita sa voteze in sectiile din Voluntari.

Gara de Nord, ora 10.00, in fata Muzeului CFR situat linga Gara de Nord din Bucuresti, au sosit trei autobuze din care au coborit aproximativ 120 de persoane care au votat in sectia special amenajata in incinta Garii de Nord, sub indrumarea reprezentantului PSD din respectiva sectie. In jurul orei 11.00, in aceeasi sectie au votat 90 de persoane, aduse de reprezentantii PSD cu doua autobuze avind numerele de inmatriculare DB-77-MTR si DB-04-MTR. Acelasi procedeu a fost utilizat si in jurul orei 12.30, cind la sectia de votare au fost aduse aproximativ 35 de persoane.

In judetul Arges, in localitatile Leordeni, Ratesti si Teiu, microbuzul apartinind primariei din Topoloveni, cu nr. AG-12-BIG, insotit de viceprimarul din Topoloveni si directorul Casei de Cultura, a plimbat votanti simpatizanti PSD pe tot traseul respectiv, existind astfel suspiciuni ca aceleasi persoane au votat de mai multe ori.

In judetul Giurgiu, Mitiloaga Florea, domiciliat in comuna Malu, a fost surprins de reprezentantii Aliantei votind de doua ori, in doua localitati diferite.

In judetul Dimbovita, localitatea Selaru, un angajat al primariei, Marius Traistaru, a fost identificat ca votind de doua ori.

In judetul Suceava, profesori de la mai multe scoli au fost mobilizati de PSD pentru a fi deplasati cu autobuze in diferite localitati ale judetului.

In Vrancea, autobuzele cu functionari ai serviciilor descentralizate urmau sa se deplaseze spre judetul Suceava pentru a vota la mai multe sectii de votare.

In Bacau, 500 de angajati de la societatea de reparatii utilaj petrolier din Moinesti, aflata in proprietatea lui Corneliu Iacobov, au fost convocati pentru dimineata zilei de duminica, ora 5.00, pentru a fi imbarcati in autobuze si a se deplasa la mai multe sectii de votare din judet. Informatii de aceeasi natura exista si referitor la angajatii RAFO Onesti.

In Arad, autobuze cu alegatori din judetul Bihor urmau sa se deplaseze la mai multe sectii de votare aflate in localitatile limitrofe din judetul Arad.

Mehedinti: Functionarii Directiei Agricole au fost convocati la ora 7.00 spre a se imbarca in autobuze care sa-i duca in judetul Dolj pentru a vota la mai multe sectii.

In localitatea Dedulesti, cetatenii au fost adusi la sectia de vot cu masinile consilierilor locali ai PSD.

In comuna Panciu, judetul Vrancea, microbuze tapetate cu afise ale PSD au adus la vot muncitori zilieri.

Sesizarile PSD

Gara de Nord, ora 10.00, in fata Muzeului CFR de linga Gara de Nord, au sosit trei autobuze pavoazate cu afise ale lui Traian Basescu. Din acestea au coborit 120 de persoane care au pornit incolonate spre sectia de votare din Gara de Nord. Intrarea lor a fost facilitata de reprezentantul PD din sectie.

Un grup de autocare, autobuze si autoturisme cu simpatizanti ai Aliantei D.A. tranziteaza Prahova pe directia Brasov-Teleormnan, cu intentia de a vota in alte localitati. De remarcat ca intre aceste autovehicule PSD a identificat si un Land Rover - masina de teren in care incap cel mult cinci oameni. (Oana Dobre)

Sesizarile Asociatiei Pro Democratia

Breaza-Prahova: un autocar cu turisti din Bucuresti a votat la o sectie din acest oras pe liste speciale.

Gepiu-Bihor: un consilier local PSD transporta persoane la sectia de votare. In cabina de vot, in repetate rinduri intra doua-trei persoane in mod nejustificat, iar sesizarile observatorului APD nu au fost luate in considerare. Masina care a adus alegatorii la vot avea arborat in spate un fluturas PSD+PUR.

Stefanestii de Jos-Ilfov, observatorul APD a vazut doi-trei cetateni care au votat de doua ori.

In judetul Ilfov, 33 de cetateni din Bucuresti care sustineau ca merg in Constanta au votat pe listele speciale.

Chiajna-Ilfov, cetatenii din Bucuresti voteaza in numar mare, motivatia lor fiind apropierea de localitate.

Magurele-Ilfov, judetul Ilfov, peste 76 de persoane au votat pe listele speciale.

Pantelimon-Ilfov, judetul Ilfov, exista un microbuz care aduce la sectia de votare alegatori care voteaza pe listele speciale.

A votat de doua ori

Un cetatean din Sf. Gheorghe ne-a declarat ca a reusit sa voteze de doua ori, pina la ora 10.30. "Daca puneam pariu cu cineva, sigur cistigam. Puteam sa votez de cite ori doream, nu era o problema", ne-a spus el. Omul sustine ca a votat o data in Sf. Gheorghe si a doua oara intr-o localitate apropiata de oras. "Am dezlipit colantul si la a doua votare m-am inscris pe listele celor din alte localitati. Am votat linistit, fara nici o problema. Va dati seama, eu, care nu am avut nici un interes, care sint un novice, am reusit sa fac asta...
Ce sa mai vorbim de cei care au fost direct interesati?", ne-a mai spus barbatul. (F.T.)

Triunghi electoral Oameni din Brasov s-au jucat "de-a observatorii" in Teleorman

Mai multe autoturisme cu numere de Brasov au fost depistate de reporterii "Evenimentului zilei" la intrarea in orasul Alexandria. Unul dintre ele s-a oprit intr-o parcare aflata la 500 metri de oras, unde s-a intilnit cu o masina cu numarul de inmatriculare GL-22-SEN. Am reusit sa aflam ca masina e inregistrata pe firma galateana Mims SRL, societate in spatele careia se afla actualul senator Ilie Platica Vidovici, de prefectul de Galati, Marius Necula, si de omul de afaceri Maricel Pacurariu. In parcarea din apropierea orasului Alexandria, din masina GL-22-SEN au coborit persoane care au impartit hirtii oamenilor din autocar. Autoturismul a intrat ulterior in Alexandria si a fost escortat tot drumul de autoturismul deputatului PSD de Teleorman Timotei Stuparu. Ulterior, masina s-a indreptat spre Zimnicea. In fiecare localitate coborau din autocar doua sau trei persoane care intrau in sectia de votare. In drum spre Zimnicea, autoturismul a fost escortat de o alta masina, cu numarul GL-56-MHC, care ii apartine lui Maricel Pacurariu.

Uite observatorii care nu-s

La Brinceni, reporterii "Evenimentului zilei" au vorbit cu unul dintre cei care au coborit din autocar. El s-a legitimat ca fiind observator din partea Blocului National Sindical (BNS) si a Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului. "Observatorul" a afirmat ca este angajat al firmei "Carpati" SRL, un trust de constructii din Brasov, si ca a fost trimis de BNS la sectiile de votare din judetul Teleorman pentru a supraveghea numarul voturilor. Acelasi individ ne-a spus ca firma din Brasov este a lui Gheorghe Boeru, pe care ni l-a dat la telefon. Acest presupus Gheorghe Boeru a recunoscut, in convorbirea telefonica avuta cu reporterii EVZ, ca oamenii intervievati sint angajati la firma sa, dar a precizat ca nu are habar de legaturi cu persoane din Galati, respectiv cu Platica Vidovici, Marius Necula sau Marcel Pacurariu. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, exista un singur om de afaceri cu numele Gheorghe Boeru, in virsta de peste 40 de ani, actionar si administrator la peste 10 firme, dintre care una este Agroindustriala Fintinele Arad, firma care are legaturi cu Alexandru Bittner, unul dintre apropiatii lui Adrian Nastase. Contactati telefonic, reprezentantii BNS au negat, la rindul lor, faptul ca ar fi trimis observatori in judetul Teleorman. Alt "observator", care a coborit in localitatea Tiganesti, a afirmat si el ca este membru al Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului si - straniu - angajat al aceleiasi firme "Carpati".
Nici unul dintre cei doi nu a recunoscut ca autocarul s-ar fi intilnit cu vreo masina de Galati ori ca s-ar fi primit documente sau alte acte. (Petrica Rachita, Gabriel Bejan)

Presedintele CJ Bacau a carat alegatorii cu masini pline de afise cu PSD

Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau si membru al PSD, este acuzat de reprezentantii Aliantei D.A. ca a incercat ieri sa mituiasca alegatorii. "Domnul Benea a coordonat operatiunea de transport al alegatorilor la urne in cel putin trei comune din judet: Oncesti, Vultureni si Dealu Morii. Alegatorii au fost dusi in doua masini, BC-04-SUB si B-32-LPJ, pina la sectiile de votare. Am avut o discutie cu Dragos Benea, care a recunoscut ca duce alegatorii la urne, dar a spus ca nu este nimic rau in asta. Numai ca exista informatii ca oamenii au fost mituiti si cu 100.000 de lei fiecare pentru a pune stampila pe cei trandafiri, lucru negat de Dragos Benea", ne-a declarat Ioan Chiriac, candidat pentru Senat din partea Aliantei D.A. El spune ca, in comuna Vultureni, un alt microbuz, cu numarul de inmatriculare CT 7016, folosit tot pentru transportul alegatorilor, era tapetat cu afise electorale ale PSD. Aceasta este doar una dintre neregulile semnalate ieri in judetul Bacau. Scrutinul a demarat intr-o atmosfera tensionata din cauza temerilor, venite mai ales din partea opozitiei, ca se va incerca vicierea rezultatului. Ingrijorarea a fost alimentata de zvonul ca salariatii unei firme din Moinesti, care apartine lui Corneliu Iacobov, vor fi dusi prin judet, in incercarea de a vota de mai multe ori, varianta neconfirmata insa. Intr-o localitate de linga Bacau, la Saucesti, oamenii au fost dusi la urne cu microbuzul scolar al comunei, pus la dispozitie de primarul pesedist. La Darmanesti, consilierul local PSD Constantin Bidiga a impartit ieri fluturasi care precizeaza locul partidului de guvernamint pe buletinele de vot.
Afise electorale de la toate partidele erau lipite chiar la intrarea intr-o sectie de votare de linga Onesti, la Tirgu Trotus. Presedinta sectiei, Daniela Bodron, a recunoscut ca acest lucru incalca legea, dar s-a aratat linistita de faptul ca afisele sint de la mai multe formatiuni politice. Mai multi alegatori s-au plins ca timbrul care se lipeste pe cartea de identitate si care demonstreaza participarea la scrutin se desprinde foarte usor, marind posibilitatea ca o persoana sa incerce sa voteze de mai multe ori.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.