Liderul PSD Mircea Geoana a declarat marti, in urma Biroului Permanent National al PSD, reunit de urgenta, ca subiectul unei motiuni de cenzura, motivata de blocajul politic si institutional, va fi supus dezbaterii social-democratilor, la Consiliul National din 22 februarie.
"Taxa auto este importanta, dar nu la fel de esentiala ca blocajul politic", a precizat Geoana, refuzand sa spuna, astfel, daca partidul sau va sustine motiunea de cenzura pe care ar putea sa o inainteze PD-L.
Geoana a subliniat ca reprezentantii mai multor organizatii judetene ale PSD si-au aratat nemultumirea ca UDMR se afla inca la guvernare, dupa votul din Parlament referitor la provincia Kosovo. "UDMR are dreptul sa voteze cum doreste, dar este anormala ramanerea la guvernare, dupa exprimarea unei pozitii contrare partidelor si institutiilor din Romania", a spus Geoana.

Referindu-se la Legea privind votul uninominal, Geoana a spus ca, din partea PSD, Cristian Diaconescu va participa la dezbaterea privind proiectul acestui act normativ si ca spera ca, in cel mai scurt timp, legea sa fie adoptata, in "varianta votului dintr-un singur tur".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.