Funar a reclamat Biroului Permanent ca exista o „discriminare negativa intre presedintii de comisii de la Camera Deputatilor si de la Senat in ceea ce priveste convorbirile telefonice”.

Conducerea Senatului a discutat despre numarul de minute gratuite de care beneficiaza senatorii, dupa ce Gheorghe Funar a sesizat "o discriminare" intre presedintii de comisie din Camera Deputatilor si cei din Senat. .

Potrivit Gandul, Funar a observat a observat ca la Camera, sefii comisiilor au dreptul la 1.500 de minute gratuite lunar, iar omologii din Senat pot vorbi gratuit doar 750 de minute.

Gheorghe Funar si-a motivat solicitarea spunand ca, de cand este presedintele Comisiei de privatizare, sta mult mai putin timp la birou si, in conditiile in care trebuie sa dea multe telefoane, nu se poate rezuma la doar 25 de minute gratuite pe zi, informeaza Adevarul.

El mai considera ca "nu este normal" sa plateasca din buzunar diferenta pentru convorbirile efectuate si considera ca se afla "intr-o situatie jenanta".

Solicitarea a fost respinsa de Biroul Permanent al Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.