Liberalii au dezvaluit ca Mircea Geoana le-a propus un cincinal de guvernare comuna la intilnirea secreta din Primaverii.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a confirmat duminica seara oferta primita de PNL din partea presedintelui PSD, Mircea Geoana, privind incheierea unui parteneriat politic postelectoral intre cele doua partide. Intrebat, intr-o emisiune a postului Realitatea TV, daca PSD a propus premierului Tariceanu o astfel de intelegere referitoare la un parteneriat politic pe 5 ani, Dan Motreanu a raspuns afirmativ. „Ei sint preocupati de acest subiect, sa gaseasca o majoritate pentru guvernare dupa alegeri, pentru ca nici un partid nu va obtine peste 50% din voturi pentru a putea alcatui singur Guvernul“, a explicat secretarul general al PNL. Acesta nu a precizat daca partidul sau a acceptat sau nu oferta PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.