Mircea Geoana s-a putut adresa linistit ieri colegilor sai in Biroul Permanent, deoarece telefoanele liderilor pesedisti aflati in sedinta nu aveau semnal.

La sediul de pe Bulevardul Kiseleff, ieri, intre orele 10.00 si 12.00, n-au functionat telefoanele mobile, surse din conducerea partidului vorbind despre repornirea instalatiei de bruiere montate inca de pe vremea cind partidul si Guvernul erau conduse de Adrian Nastase. „E o aparatura care era deja montata, dar care n-a mai fost pornita de mult. Cineva si-a reamintit de ea si azi (ieri - n.r.) a fost pusa din nou in functiune“, a declarata pentru Cotidianul o sursa din conducerea PSD.

Potrivit Gardianul, imediat dupa ce liderii PSD au intrat in sedinta, toate telefonele ziarisilor au pierdut semnalul, fiind posibila doar apelarea numerelor de urgenta. Telefoanele mobile au avut probleme mai ales in zona din apropierea salii de sedinta, unde erau adunati liderii PSD.Transmisiunile, in direct, ale televiziunilor au fost perturbate, reporterii fiind obligati sa caute un loc in afara sediului partidului pentru a stabili legatura cu redactia.

Surse din partid au declarat ca scurgerea de informatii din cadrul sedintelor l-a suparat extrem de tare pe presedintele PSD, care le-a cerut colegilor sai sa nu mai transmita presei ce se discuta.

Dupa cum relateaza Ziua, singurul care a spus ca nu a avut probleme a fost Ion Iliescu. Zambitor, el a declarat la finalul sedintei ca a avut semnal toata sedinta. De altfel, fostul presedinte a fost singurul membru al Biroului Permanent care a intrat, saptamana trecuta, cu telefonul mobil in sedinta desi toti liderii partidului au fost invitati sa-si lase telefoanele pe o masuta la intrare.

Secretomania excesiva a lui Geoana i-a iritat pe vicepresedintii PSD si cu ocazia intalnirii de taina de la Topoloveni, de acum cateva saptamani. Aceasta a avut loc intr-o vila, izolata in camp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.