Cel care a contestat conducerea instalata de Voiculescu la Partidul Conservator, Florin Anghel, sustine ca se fac presiuni asupra sa pentru a parasi partidul.
Conducerea instalata de Dan Voiculescu la Partidul Conservator incearca sa scape de judecarea contestatiei depuse de catre Florin Anghel, cel declarat invins in favoarea Danielei Popa, intr-un mod cit se poate de simplu. „Cei din conducere vor sa scape de mine, vor sa ma forteze sa plec din partid“, a declarat ieri pentru Cotidianul Florin Anghel.

Hotarit sa nu renunte la contestatie, liderul PC Prahova spune ca este hotarit sa mearga in justitie in cazul in care comisia de la partid ce va analiza contestatia nu va dispune ca actuala conducere nu a fost aleasa statutar. „Nu am primit nici o instiintare privind judecarea contestatiei depuse. Nu m-a sunat nimeni sa-mi spuna ceva. Doar secretarul general Codrut Seres m-a sunat saptamina trecuta si m-a intrebat ultimativ daca ramin sau nu in partid. In nici un caz nu renunt la contestatie. Daca noua conducere s-a inregistrat la Tribunalul Bucuresti, atunci voi deschide automat si actiune in justitie“, a mai declarat Anghel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.