PD-L, tinteste conducerile Consiliilor Judetene, si suspenda democratia interna.

Cu ochii pe fondurile guvernamentale care dupa alegeri vor ajunge in teritoriu, tot mai multi lideri democrat-liberali se pregatesc sa devina baroni locali. Astfel Primul care a declarat ca se vrea presedinte de Consiliu Judetean este europarlamentarul Sorin Frunzaverde, care va candida la Caras-Severin. Au urmat apoi anunturile vicepresedintelui PD-L Gheorghe Flutur si al senatorului Dan Carlan, primul vizand sefia CJ Suceava, iar cel de-al doilea visand sa fie sef la Iasi.

Potrivit Gandul, aceste anunturi au avut loc dupa ce in PD-L ar fi avut loc o discutie despre necesitatea castigarii mai multor CJ, avand in vedere ca acestea sunt centre de putere la nivel local, cu rolul de a distribui majoritatea fondurilor care vin de la Guvern.

"Timp de doi ani de acum inainte, PD-L devine o armata care trebuie sa castige toate alegerile. Niciun partid serios nu desfasoara democratie interna atunci cand are de dus batalii externe. Intre 2009 si 2012, vom avea tot timpul sa ne luptam intre noi. Pana atunci avem de luptat cu PSD, PNL, PRM si PC. Ei sunt inamicii nostri. Noi, pana atunci, in interiorul PD-L, suntem si vom fi foarte buni prieteni“, a declarat sambata Valeriu Stoica, vicepresedinte al formatiunii democrat-liberale, citat de EVZ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.