Guvernul PNL-UDMR rezista numai datorita sprijinului acordat, neoficial, de social-democrati. Acesta este mesajul pe care liderii democrat-liberali il transmit filialelor din teritoriu, in pregatirea organizatiilor PD-L pentru alegerile locale din aceasta primavara.
"Astazi, Tariceanu danseaza dupa balalaica lui Ion Iliescu (presedintele de onoare al PSD - n.r.)", a declarat vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur.

Afirmatia sa a venit in sprijinul declaratiilor facute de prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan. Acesta a explicat, la randul sau, ca Executivul condus de Calin Popescu Tariceanu nu ar rezista la guvernare daca nu ar mai rezista colaborarea informala cu PSD. "Nu este vorba de un acord politic intre cele doua partide, ci de o intelegere netransparenta. (...) (PNL - n.r.) ezita sa faca oficial acest pas deoarece este greu sa te intorci la electorat PNL si sa spui ca bati palma cu partidul sub a carui guvernare Romania a cunoscut cea mai mare coruptie din istorie", a acuzat Stolojan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.