Dezlipirea timbrului autocolant de pe spatele cartii de identitate se face in doi timpi si trei miscari, dupa cum am constatat ieri. "Romania libera" a demonstrat duminica fara putinta de tagada ca o singura persoana ar fi putut vota de nenumarate ori. Noi am reusit aceasta si am fi putut continua, fara ca nimeni sa sesizeze ilegalitatea, si de o suta de ori daca doream. Am votat mai intai in mod obisnuit, apoi am dezlipit timbrul si am curatat tusul foarte usor. Dupa care am purces din nou la votare, la o alta sectie. Am ajuns cu buletinele de vot pana la urne si numai buna-credinta ne-a oprit sa mai votam inca o data. Nimeni altcineva n-ar fi sesizat ilegalitatea. Si am fi putut continua asa pana seara! Fara sa ne poata opri cineva.

Nu s-au dorit alegeri corecte

Cei care au pus la cale acest sistem nu aveau insa buna noastra credinta si nici dorinta unor alegeri corecte. PSD a renuntat la cartile de alegator tocmai pentru a-si permite turismul electoral de acest fel. Organizat si in numar masiv. Guvernul a dat chiar si o hotarare in care, de ochii lumii, se arata foarte grijuliu fata de timbrele autocolante, ca nu cumva cineva sa poata vota de mai multe ori. Am vazut cu ochii nostri ca timbrele si tusul se duc mai usor ca o acuarela de pe plasticul cartilor de identitate. O singura persoana, cu o masina la indemana, ar fi putut vota in absolut toate sectiile de votare ale Bucurestiului. Cateva zeci de autocare de votanti harnici si bine platiti ai Puterii ar fi putut schimba insa soarta Romaniei. Si acest gand ne sperie.

"Turisti" fara bagaje

Coada de la sectia de votare nr. 1311 din Gara de Nord a fost provocata tocmai de un aflux suspect de "turisti" fara bagaje. Unul dintre mijloacele lor de transport a fost un autobuz cu numar de Dambovita pe care au fost afisate insemnele Aliantei D.A. PSD a facut acest lucru pentru a arunca vina fraudarilor de acest gen asupra Opozitiei. Si daca asta s-a intamplat in Bucuresti, unde e plin de jurnalisti si observatori, la ce nivel s-a putut aplica aceasta practica in oraselele si comunele din provincie? Sute de autocare au transportat votanti PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.