Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca de astazi va face turul Bucurestiului cu autobuzul in campania electorala pentru Primaria Capitalei.

Pentru a calatorii alaturi de bucuresteni, liderul PIN s-a dotat cu una bucata card RATB. "De vineri si pina la data negociata si anuntata intr-un fel a alegerilor locale, mai sint 100 de zile, pe care am decis sa le petrec in Capitala, in cartiere. O sa mergem la mizerele policlinici de cartier, la sectiile de politie, sa discutam cu functionarii de la finante care considera ca cetateanul este in slujba lor si nu invers, sa vedem cit de mare este traficul in cartiere. Consilierii mei in campanie vor fi cetatenii", a declarat Gusa, citat de 7plus.

Cronica Romana scrie ca liderul PIN va fi insotit in campania “de la om la om” de echipa sa, impreuna cu care si-a ales deja uniforma in care se va prezenta in fata cetatenilor: bocanci, jeans si geci (sau tricouri) de culoare alba. “Tinem la uniforma, pentru ca aceia care tin cu noi sa stie care suntem, iar cei care ne urasc sa nu bata pe altii”, a glumit Gusa, care a anuntat ca spera ca intrevederile cu cetatenii Capitalei sa nu se rezume la cele 100 de zile ramase pana la alegeri.

EVZ informeaza ca printre proiectele pe care Gusa ar vrea sa le realizeze, ca viitor primar, sunt o Academie de Tenis, condusa de Ilie Nastase, si o alta de gimnastica, condusa de Nadia Comaneci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.