Senatorul liberal Norica Nicolai se opune cu vehementa legalizarii prostitutiei, sustinand ca societatea romaneasca nu poate tolera aceasta forma de "sclavie moderna" care are drept consecinta sfidarea moralei crestine si negarea demnitatii umane.
Nicolai a acuzat existenta unor "presiuni" din partea Parlamentului de a legifera prostitutia, la care se adauga organizatii ale societatii civile si chiar persoane "interesate". Ea a facut aceste declaratii ieri, in cadrul unei conferinte de presa referitoare la consecintele legalizarii industriei sexului in Romania, organizata de Asociatia Caritas Bucuresti. In vizunea liberalului, "indestularea bugetului de stat" din profiturile ce ar putea fi obtinute ca urmare a legalizarii acestei activitati este o rusine. "Ar trebui sa ne jenam", a comentat Nicolai. Ea a insistat ca Romania a semnat o conventie privind interzicerea legiferarii prostitutiei, motiv pentru care "nu ne permitem sa negam un acord la care candva am fost parte".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.