Biroul Executiv al Partidului Conservator (PC) a hotarat, ieri, dizolvarea Biroului Executiv Judetean si al Consiliului Judetean - filiala Dambovita, precum si retragerea sprijinului politic consilierilor municipali din Targoviste.
Conform unui comunicat remis pe adresa redactiei, hotararile au fost luate in conformitate cu statutul PC. ''Revocarea din functia de conducere a unor membri se hotaraste de catre organul care i-a ales sau de catre organul de conducere ierarhic superior. Hotararea se pronunta cu votul majoritatii membrilor organului de conducere respectiv. Impotriva hotararii de revocare, cei interesati pot face contestatie la Comisia de etica, litigii si petitii judeteana sau centrala, in termen de 30 de zile de la data comunicarii hotararii'', precizeaza articolul 19 din statutul PC. Art. 20 din statutul PC stipuleaza ca retragerea sprijinului politic se aplica, la abateri grave, parlamentarilor partidului, alesilor locali, precum si reprezentantilor partidului din administratia locala si centrala.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.