Ocuparea functiei de presedinte al Consiliului National al PSD se va discuta si astazi la sedinta liderilor social-democrati. Multi lideri de filiale judetene au tinut sa-i transmita in weekend lui Nastase ca vremea revenirii sale inca nu a venit. Scandalurile in care a fost implicat ar putea fioricand reactivate de adversarii politici, se tem destui pesedisti.

Cei mai multi dintre ei s-au raliat pozitiei lui Mircea Geoana, care a admis ca Nastase poate ajuta partidul cu experienta lui in acest an electoral, dar nu este neaparat sa detina o functie pentru a face acest lucru.

Seful PSD Iasi, Gheorghe Nichita, de pilda, si-a pastrat opinia potrivit careia "trebuie analizat daca aceste scandaluri (in care a fost implicat Adrian Nastase - n.r.) s-au stins cu adevarat sau asteapta unii sa inceapa din nou batalia. Multi stau la potecuta si asteapta".

Citeste si:

Presedintele PSD Timis, senatorul Ilie Sarbu, ii anunta clar pe jurnalistii locali ca Adrian Nastase nu se bucura de sprijinul organizatiilor judetene: "In judete nu e sustinut".

Intrebat daca Nastase l-ar putea invinge pe Traian Basescu la prezidentiale, Sarbu a raspuns: "Cu siguranta da, doar ca revenirea pe scena politica a lui Nastase depinde de Traian Basescu pentru ca ce a scos pana acum este episodul unu, exista sanse sa mai apara si altceva despre dosarul lui Adrian Nastase".