In contextul in care Nastase nu renunta la ideea ocuparii unui post de conducere in PSD, multi lideri ai organizatiilor judetene si-au anuntat public rezervele, sustinand astfel pozitia exprimata de Mircea Geoana.

Ocuparea functiei de presedinte al Consiliului National al PSD se va discuta si astazi la sedinta liderilor social-democrati. Multi lideri de filiale judetene au tinut sa-i transmita in weekend lui Nastase ca vremea revenirii sale inca nu a venit. Scandalurile in care a fost implicat ar putea fioricand reactivate de adversarii politici, se tem destui pesedisti.

Cei mai multi dintre ei s-au raliat pozitiei lui Mircea Geoana, care a admis ca Nastase poate ajuta partidul cu experienta lui in acest an electoral, dar nu este neaparat sa detina o functie pentru a face acest lucru.

Seful PSD Iasi, Gheorghe Nichita, de pilda, si-a pastrat opinia potrivit careia "trebuie analizat daca aceste scandaluri (in care a fost implicat Adrian Nastase - n.r.) s-au stins cu adevarat sau asteapta unii sa inceapa din nou batalia. Multi stau la potecuta si asteapta".

Presedintele PSD Timis, senatorul Ilie Sarbu, ii anunta clar pe jurnalistii locali ca Adrian Nastase nu se bucura de sprijinul organizatiilor judetene: "In judete nu e sustinut".

Intrebat daca Nastase l-ar putea invinge pe Traian Basescu la prezidentiale, Sarbu a raspuns: "Cu siguranta da, doar ca revenirea pe scena politica a lui Nastase depinde de Traian Basescu pentru ca ce a scos pana acum este episodul unu, exista sanse sa mai apara si altceva despre dosarul lui Adrian Nastase".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.