Irina Schrotter, candidat independent la Primaria Iasiului, a avut sambata o intalnire cu mai multi cetateni din cartierele Alexandru cel Bun si Dacia.

In incinta unui restaurant care a fost inchiriat de Irina Schrotter pentru mai bine de trei ore, aproximativ 40 de ieseni au prezentat tot felul de probleme cu care se confrunta zilnic.

Intalnirea a fost prima dintr-o serie de intalniri cu iesenii din cartierele capitalei Moldovei, fiind desigur vorba de o precampanie electorala. „S-au prezentat probleme pornind de la starea strazilor si a trotuarelor, lipsa parcarilor, de mizeria si de haitele de maidanezi care sunt peste tot in oras.

Regiile au fost criticate pentru faptul ca sapa permanent santuri si dupa aceea nu refac trotuarele si strazile la loc. S-au mai pus si probleme inedite cum ar fi linistea in cartiere sau zgomotele pe care le fac cetatenii in apartamentele lor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.