Presedintele PC, Daniela Popa, a adresat ieri o scrisoare lide-rilor partidelor parlamentare, facand apel la boicotarea declaratiilor lui Traian Basescu fara legatura cu atributiile de sef al statului, pentru a nu transforma trivialitatea in politica de stat si onomatopeea in oferta politica.
"Fac un apel la deschiderea dumneavoastra spre dialog, pentru a bloca transformarea invectivelor presedintelui in preocuparea principala a clasei politice. Fac un apel la boicotarea tuturor declaratiilor presedintelui fara legatura cu agenda cetateanului, cu atributiile firesti ale sefului statului si cu esenta relatiei institutionale dintre ceea ce ar trebuie sa fie primul responsabil politic al Romaniei si ceilalti actori politici", se arata in scrisoarea Danielei Popa adresata lui Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geoana, Corneliu Vadim Tudor, Emil Boc si Marko Bela.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.