Traian Basescu a condamnat ordonanta guvernamentala care ii elimina pe candidatii in alegeri de la verificarile CNSAS, dar a si salutat rapiditatea reactiei Guvernului pe aceasta tema.
Seful statului si-a varsat naduful, joi seara la TVR 1, pe textul ordonantei de urgenta emise de Guvern, dupa ce Curtea Constitutionala a declarat actul normativ de organizare a CNSAS ca fiind in dezacord cu Legea fundamentala. “Cred ca scoaterea candidatilor (la alegeri - n.r.) din verificarea obligatorie a fost un subiect de negocire, scoaterea judecatorilor a fost subiect de negociere”, a spus Traian Basescu. El a aratat ca textul ordonantei este cu atit mai reprobabil cu cit vine intr-un an electoral. Presedintele a explicat ca nu a comentat decizia Curtii Constitutionale referitoare la CNSAS pentru ca “opinia publica sa analizeze subiectul” in sine, si “nu declaratiile presedintelui” despre acest caz.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.