Liberalii o schimba pe Georgeta Ionescu din postul de secretar general al Camerei Deputatilor cu Titus Gheorghiof, ramas fara functii in partid.Ca sa nu se supere, Georgeta Ionescu va fi promovata la MAp.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, isi va anunta in curind demisia din functie, in locul sau urmind sa fie instalat actualul deputat PNL Titus Gheorghiof. Acesta va fi secundat de pesedistul Mihai Ungheanu, cel care a ocupat postul de secretar general pina la numirea Georgetei Ionescu.

Si Georgeta Ionescu provine tot din PNL, ea fiind candidat pe listele partidului la alegerile parlamentare din 2004, insa mandatul sau in fruntea Camerei Deputatilor a fost marcat de nenumarate conflicte, inregistrate chiar intre ea si colegii de partid. Aceste divergente au culminat la finalul anului trecut cu o cearta intre Georgeta Ionescu si membrii Biroului Permanent, in urma careia i s-a pus in vedere sa isi dea demisia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.