Deputatul Dragos Dumitriu a anuntat ieri ca intentioneaza sa promoveze reintroducerea ‘’Legii ceausiste 18/1968’’, a venitului ilicit.
Deputatul conservator Dragos Dumitriu a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa a PC, ca intentioneaza sa promoveze reintroducerea ''Legii ceausiste 18/1968'', a venitului ilicit, act normativ care sa-i oblige pe absolut toti cetatenii sa-si depuna declaratia de avere.”Este o lege aproape imorala, este o lege care calca marginea democratiei, dar nu exista alta solutie de a iesi din aceasta stare de asa-zisa democratie de care profita toata lumea care are abilitatea de a-si masca averile si de a face tot felul de smecherii financiare. Din moment ce aceasta lege imorala si nedemocratica este aplicata in tari superdemocratice si care merg bine, noi ne hranim cu principii frumoase”, a argumentat Dumitriu initiativa sa. Deputatul conservator a explicat ca toata lumea va trebui sa depuna, in cazul in care se va adopta aceasta lege, declaratiile de avere.
Conservatorul a precizat ca s-a gandit foarte mult si ca, impreuna cu colegi care sunt specialisti in finante si cunosc bine situatia banilor ascunsi, si a averilor nedeclarate, a ajuns la concluzia ca “singura solutie, cea ultimativa, este o reiterare a legii ceausiste 18/1968”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.