Sesiunea legislativa de primavara a inceput, ieri, la Camera Deputatilor, prin anuntul repetat de cateva ori, la tribuna, al trecerii unor alesi de la un grup parlamentar la altul.
Prima care si-a instiintat colegii ca schimba partidul a fost Lia Olguta Vasilescu, ea plecand de la PRM la PSD. Prin plecarea din formatiunea condusa de Corneliu Vadim Tudor, Vasilescu a pierdut functia de presedinte al Comisiei de invatamant. Deputatii independenti Romica Andreica si Vasile Pruteanu si-au anuntat apoi si ei trecerea la grupul parlamentar al PD-L, iar Vlad Hogea, proaspat demisionar din PNG, intrarea in grupul parlamentar al PC.

La Senat, social-democra­tul Teodor Filipescu si-a anuntat demisia din aceasta camera legislativa din motive medicale. El a precizat ca activitatea sa de parlamentar a fost „uneori stanjenita de unele evenimente medicale in cascada”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.