Fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, si-a anuntat oficial intentia de candida la postul de secretar general al Organizatiei de Tineret PDL, precum si dorinta de a face parte din echipa condusa de Monica Iacob-Ridzi, candidata la randul sau la functia de presedinte al acestei organizatii.

De altfel ziarul Gardianul a anuntat aceste doua candidaturi in tandem in uma cu aproximativ o saptamana. “Astazi, imi declar oficial intentia de candida pentru functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat - Liberal (OTPDL). Totodata, imi declar si intentia de a face parte din echipa condusa de europarlamentarul PDL Monica Iacob-Ridzi, care si-a anuntat, de asemenea, candidatura pentru functia de presedinte al acestei organizatii”, a anuntat ieri Elena Basescu, conform Mediafax.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu sustine ca este pregatita sa faca toate eforturile necesare pentru a repeta, in 2008 si 2009, performanta electorala din 2004 in randul tinerei generatii. “Alaturi de Monica Iacob-Ridzi sunt convinsa ca vom reusi. Sunt pregatita sa fac toate eforturile necesare. Avem liderul care ne trebuie, avem entuziasmul necesar, avem toate argumentele si, din aceste motive, vom castiga cu siguranta”, a declarat Elena Basescu. Ea a completat ca este “foarte important” ca Organizatia de Tineret a PDL sa fie reprezentata de un presedinte care sa fie o “persoana cu vizibilitate publica si cu realizari in plan politic recunoscute la nivel national”.

“Ne aflam in fata a doi ani electorali extrem de dificili si este important sa avem cea mai buna reprezentare si cea mai eficienta actiune politica. Organizatia de Tineret a PDL a fost si este o pepiniera de lideri politici si trebuie sa devina motorul innoirii clasei politice. Este important ca OTPDL sa aduca in prim planul politicii romanesti noi lideri, eficienti, capabili sa duca la indeplinire marile proiecte de modernizare a Romaniei”, a apreciat Elena Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.