La nici o zi de la inre-gistrarea la tribunal, Partidul Civic Maghiar este asaltat de cereri din partea membrilor UDMR care doresc sa se inscrie in noua formatiune.
Cel putin asa sustine presedintele PCM Szasz Jeno, apreciind ca liderul Uniunii ar trebui sa fie cel putin ingrijorat din acest motiv. „Daca domnul Marko Bela ar sti cate telefoane primesc pentru ca vor sa vina oamenii in PCM, n-ar putea sa doarma linistit. Si asta numai intr-o jumatate de zi, de cand tribunalul a admis cererea noastra”, ne-a declarat, ieri, Szasz Jeno.

El a precizat ca aceste telefoane le-a primit, in special, de la primari si consilieri locali ai UDMR. Liderul noii formatiuni a preconizat ca si din randul parlamentarilor Uniunii ar putea sa vina oameni. Deputatul Toro Tibor este primul dintre acestia, care si-a anuntat deja intentia de a se inscrie in PCM, el ramanand, de altfel, fara sprijinul UDMR cand, in campania pentru europarlamentare, l-a sustinut pe episcopul Laszlo Tokes. „Vom dialoga constructiv cu unii parlamentari de la UDMR. Printre ei nu se regaseste insa si domnul Verestoy Attila”, a spus presedintele PCM.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.