Daca a crezut ca este singurul membru al Guvernului cu prestatie fermecatoare si plin de inteligenta, calitati care au convins-o pe doamna Anastasia Elefterescu din Oltenita sa-l lase mostenitor, ministrul Ionut Popescu s-a inselat: colegul sau de coalitie Marko Bela a primit si el o scrisoare din partea aceleiasi doamne, cu aceeasi oferta. Doamna Elefterescu, in varsta de 85 de ani, marturiseste ca este fermecata de prestanta plina de inteligenta a presedintelui UDMR, drept care ar vrea sa-i doneze o casuta in Oltenita, curtea de 800 de metri patrati, plus o alta casa in comuna Curcani, cu 2.000 de metri patrati si alte 3 hectare de teren arabil.

Semnatara scrisorii ar dori ca aceste proprietati sa fie folosite atat in interesul viitorului beneficiar, cat si al tarii. Doamna Elefterescu da si o adresa unde poate fi contactata, dar precizeaza ca acolo locuieste la o prietena pentru ca ii este urat sa stea singura. Reka Nyitrai, consilier media al lui Marko Bela spune ca mostenirea ar trebui impartita pe din doua, daca ambii ministri accepta oferta, asta in cazul in care nu mai apar si alte persoane care sa o fi fermecat cu prestatia lor pe doamna Anastasia Elefterescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.