Adriean Videanu a depus ieri juramantul de primar general al Capitalei in cadrul unei ceremonii care a avut loc la sala de spectacole a Teatrului Odeon, asa cum a facut de altfel si predecesorul sau, actualul presedinte Traian Basescu.
In cadrul sedintei de investire in functie, la care au participat membri ai Guvernului, consilierii generali, cinci primari de sector (singura exceptie fiind fostul contracandidat al actualului primar general, Daniel Marian Vanghelie), directori de regii, simpatizanti ai Aliantei PNL-PD, Adriean Videanu a jurat ca va respecta legile tarii si pe bucuresteni. De asemenea, el a declarat ca va conta pe sprijinul primarilor de sector si pe o colaborare cu membrii Consiliului General.Dupa preluarea funtiei si a biroului de primar general, Adriean Videanu a plecat la Iasi, la o reuniune a Asociatiei Municipiilor din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.