Vicepresedintele Partidului National Liberal Mihai Voicu, ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, a declarat, sambata, la Craiova, in cadrul conferintei extraordinare de alegeri a organizatiei liberalilor doljeni, ca exista mari sanse ca alegerile locale sa aiba loc pe 25 mai.
Potrivit vicepresedintelui PNL, pe 24 mai se implinesc 133 de ani de la infiintarea PNL si, ca atare, liberalii de azi au motive “sa lupte” pentru a obtine un scor foarte bun la alegerile locale din acest an. ”Acum 133 de ani, se infiinta PNL si in istoria lui, atat de data trecuta, cat si recenta, nu ne este rusine cu ceea ce am facut. Conferinta judeteana extraordinara de astazi a PNL Dolj are loc intr-o situatie in care poate fi caracterizata ca fiind extraordinara. Si asta pentru ca am inteles ca viitoarele alegeri locale nu se pot desfasura fara o cooperare serioasa intre organizatiile locale si conducerea de la nivel judetean”, a conchis liberalul.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.