Intr-un discurs tinut sambata la Conferinta Nationala a Cluburilor Studentesti Liberale, Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban l-a comparat pe Traian Basescu cu Sauron, un personaj malefic din triologia ' Stapanul Inelelor'.

Basescu este ultimul Sauron care guverneaza acest tinut al intunericului. tinutul intunericului stapanit de Sauron trebuie sa dispara! Nu poti guverna societatea oamenilor cu troli, nazguli, mamuti si orci. PNL seamana cu Minas Tirith (Cetatea Alba, simbolul binelui - n.red.), impresurat de aceste creaturi ale intunericului, manuite de Sauron, care are, asa, si o exprimare: 'I seeeee>> ('Vad>>, Sauron fiind prezentat, in film, sub forma unui ochi sinistru - n.red.). Acest tinut al intunericului stapanit de acest Sauron trebuie sa dispara! Aveti entuziasm, aveti curaj! De la voi astept sa transformati in cenusa tinutul intunericului condus de acest ultim Sauron!”. Acesta a fost, in esenta, mesajul lui Orban catre tinerii liberali, discursul avand un mare succes in randul auditoriului, relateaza Gandul.

Potrivit Realitatea, Orban l-a ironizat pe basescu si referitor la la cazul Nicola, spunand ca acesta nu a verificat destul de bine dosarul Noricai Nicolai. "Presedintele Basescu nu a prezentat suficient de bine dosarul Nicolai. El nu a prezentat fapte precum aceea ca Norica Nicolai nu a invatat sa mearga pana la varsta de doi ani si nu a invatat sa scrie pana la varsta de sase", a spus vicepresedintele PNL, potrivit aceleiasi agentii.

Prezent la aceeasi reuniune, premierul Tariceanu a preferat atacul indirect. Fara a face vreo nominalizare, Tariceanu i-a criticat pe liderii care practica politica pumnului in masa si care „fac politica interpretand legile si Constitutia dupa bunul plac”, Informeaza EVZ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.