Liberalii au negat ca pregatesc Noricai Nicolai un alt portofoliu.
Daca numirea sa la Justitie este temporizata de Cotroceni, Nicolai nu va primi Ministerul Muncii, iar Melescanu nu va ramane la Justitie. „Este o intoxicare care nu poate sa vina decat de la Palatul Cotroceni. E diversiune tipica pentru acei strategi ai presedintelui sau chiar a presedintelui. Dezmint in mod clar o remaniere de acest fel. in opinia noastra, singura posibilitate este un apel la Curtea Constitutionala”, a declarat vineri senatorul Puiu Hasotti, la Constanta.

PNL mai are o problema: cererea lui Traian Basescu pentru urmarirea penala a celor opt demnitari. „Am doua intrebari: de ce i-a dat pe toti opt la pachet si de ce nimeni de la PD-L nu este pe lista? Parchetul dirijat 100% de Cotroceni ar fi trebuit sa dea si dosarele lui Theodor Stolojan, implicat in Afacerea Megapower, dosarul SunOil al lui Radu Berceanu si dosarele lui Gheorghe Flutur. Nu spun ca ei sunt vinovati, dar refuz sa cred ca in Romania exista un singur partid bun si celelalte sunt corupte, ca exista un singur om bun si atotcunoscator si ceilalati sunt rai si necunoscatori”, a opinat Hasotti.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.