Primarul Capitalei, Adriean Videanu, este presat de colegii din conducerea PD-L sa candideze pentru un nou mandat.
Marti seara, in cadrul unei sedinte pentru organizarea alegerilor locale, la care au participat si reprezentantii CSOP, lui Videanu i s-a solicitat din nou sa renunte la ideea de a nu-si mai depune candidatura, pe motiv ca este cel mai bun pentru acest post. Surse din PD-L sustin ca primarul Capitalei le-ar fi explicat celor prezenti ca s-a saturat sa fie luat in fiecare zi in colimator de presa si ca nimic din ceea ce a facut nu a fost apreciat.

Potrivit surselor citate, Videanu ar fi spus ca, in conditiile in care, prin lege, primarul general nu are nici un fel de putere, dar „incaseaza” tot ce se intampla rau, el nu mai vrea sa candideze. Se pare ca primarul le-ar fi spus colegilor ca nu a avut sustinere de cand conduce Capitala, nici de la consilierii partidului, care, de multe ori, si-au urmarit propriile interese.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.