Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca presedintele Traian Basescu nu isi respecta prerogativele si incalca prevederile Constitutiei prin faptul ca nu semneaza numirea Noricai Nicolai la ministerul Justitiei.
“Nu as dori ca eu, personal, sau Partidul Conservator sa ne amestecam in acest lucru, dar oricum, cred ca Romania nu are nevoie in 2008 de un an de framantari, asa cum se anunta inca din ianuarie”, a precizat Voiculescu.

Acesta a mai spus ca doreste sa reaminteasca faptul ca anul trecut Romania a pierdut un miliard de euro din fondurile europene.”Vreau sa reamintesc tuturor, inclusiv presedintelui Basescu, faptul ca, daca va continua sa obstructioneze viata publica, vom mai pierde un miliard, si asta nu cred ca este in interesul poporului roman, pe care il invoca atat de des”, a conchis reprezentantul PC.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.