Deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas a respins ieri zvonurile potrivit carora intentioneaza sa-si depuna candidatura pentru ocuparea functiei de primar al municipiului Cluj-Napoca.
Deputatul a facut aceasta declaratie ca raspuns la un articol aparut zilele trecute intr-un cotidian central. “Nu am purtat nicio discutie in cadrul Organizatiei Cluj-Napoca a PSD pe subiectul candidaturii mele la Primaria Cluj-Napoca si nici nu mi-am manifestat vreodata intentia de a candida pentru aceasta pozitie publica”, a declarat Puscas.

Acesta considera ca afirmatiile la care se face referire sunt speculatii venite probabil “pe surse” si a caror lansare este motivata de campania electorala locala, “care deja a debutat, in astfel de forme necurate”. Mentionam ca, potrivit purtatorului sau de cuvant, Doru Teodorescu, deputatul social-democrat nu are deocamdata in plan nicio eventuala candidatura pentru presedintia PSD Cluj.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.