Senatorul Mihai Tibuleac a refuzat sa mai detina orice functie in filiala Botosani a PD-L, suparat ca a pierdut presedintia organizatiei in dauna varului lui Gheorghe Flutur – primarul din Botosani, Catalin Flutur.
Senatorul PD-L de Botosani Mihai Tibuleac il acuza pe vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur ca l-a impus pe varul sau, primarul Botosaniului, Catalin Flutur, la sefia filialei judetene. Suparat, Tibuleac a anuntat ca renunta la orice functie din Biroul Judetean al PD-L, inclusiv la cea de prim-vicepresedinte al organizatiei botosanene, care i s-a oferit in schimb.

„Este inacceptabil sa transmitem functiile de la var la var pe criterii de rudenie. Eu am fost ales in Biroul Executiv National al PLD la congres si dupa fuziunea cu PD aveam toata legitimitatea sa preiau conducerea filialei din Botosani. Cind colo, am constatat ca au fuzionat doua partide si a fost pus un presedinte de la un al treilea partid, PNL, care este si dusman“, spune Tibuleac. El este unul dintre primii parlamentari liberali care au anuntat ca parasesc PNL alaturi de Theodor Stolojan si unul dintre membrii fondatori ai PLD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.