Senatorul Sabin Cutas, care si-a depus candidatura pentru presedintia Partidului Conservator (PC), a declarat sambata, la Botosani, ca indiferent cine va deveni liderul acestei formatiuni politice la congresul din 27 ianuarie, actualul presedinte al conservatorilor, Dan Voiculescu, isi va mentine influenta asupra PC.
“Sigur ca domnul Voiculescu va ramane o persoana cu un cuvant greu de spus in cadrul partidului. Si este normal acest lucru, dar cred ca va asculta si de cuvantul viitorului presedinte”, a afirmat Cutas. El considera ca momentul critic pentru Voiculescu, care a determinat retragerea sa, este cel in care a fost nominalizat ca vicepremier, cand adversarii politici au folosit “arme de distrugere foarte puternice”. Parlamentarii Sabin Cutas si Daniela Popa, alaturi de presedintele filialei Prahova, Florian Anghel, sunt cei trei candidati pentru functia de presedinte al PC, la congresul ce va avea loc pe 27 ianuarie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.