Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a anuntat ieri ca isi doreste sa candideze pentru functia de primar general al Bucurestiului.

Intr-un interviu acordat HotNews.ro-BBC, el a declarat ca, in cazul in care in urma sondajelor comandate de PNL se va lua decizia ca el sa candideze, va accepta fiindca isi doreste acest lucru. „Exista o procedura statutara in interi­o­rul PNL, care a fost intarita si de o decizie a delegatiei perma­nente a PNL, privind selecta­rea candidatilor, in special in capita­lele de judet si in capitala Romaniei. in ceea ce ma priveste, deja am discutat cu colegii mei din Bucuresti, care mi-au solicitat sa candidez”, a spus Orban, potrivit Gandul.

Daca va fi desemnat candidatul PNL, liderul liberal se va bate pentru fotoliul de primar general, cel mai probabil, cu actualul detinator al functiei, democrat-liberalul Adriean Videa­nu si cu social-democratul Marian Vanghelie, edilul secto­rului 5.

EVZ adauga ca dupa accidentul in care a fost implicat, in partid au existat discutii despre eventualitatea retragerii sale, daca scandalul ia amploare. Totusi, intreruperea scandalului si faptul ca autoritatile au ajuns la concluzia ca nu a existat o victima i-au permis lui Orban sa ramana in carti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.