Forfota pentru desemnarea candidatilor la primaria Capitalei a inceput, ca doar am intrat in an electoral.
Fief al partidelor de dreapta din 1990, Bucurestii nu s-au lasat pana acum pe mana pesedistilor. La bursa zvonurilor politice au fost vehiculate nume precum Marian Vanghelie sau, mai nou, Victor Ponta din partea social-democratilor - misiune de kamicadze, daca ne gandim la sansele de pana acum ale reprezentantilor partidului la fotoliul de primar. Vasile Blaga si celebrul deja Adriean Videanu, de la nou infiintatul PD-L, iar din tabara liberala , Ludovic Orban - sunt celelalte persoane despre care se vorbeste.

Victor Ponta spune ca i se pare "ciudat" ca PSD Bucuresti sa-i ceara sa candideze la Primarie. Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat vineri pentru NewsIn ca organizatia PSD Bucuresti nu i-a cerut sa candideze pentru Primaria Bucuresti, si ca, daca acest lucru s-ar intampla, ar fi un lucru ciudat ca tocmai organizatia care a cerut excluderea sa sa vina cu o asemenea propunere. Victor Ponta a negat ca i s-ar fi propus o asemenea candidatura si a negat chiar ca ar fi auzit prin partid "zvonuri" ca liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ar intentiona sa propuna ca deputatul sa intre intr-o cursa pentru una din primariile de sector ale Bucurestiului, sau chiar pentru Primaria Generala. "Nu mi s-a propus asa ceva. Daca acest lucru se va intampla, mi s-ar parea foarte ciudat si nostim ca o asemenea propunere sa vina de la organizatia care a cerut excluderea mea din partid", a precizat Ponta, referindu-se la solicitarea de anul trecut a lui Vanghelie ca Ponta si Dancu sa fie exclusi din PSD pentru prejudiciile pe care le aduc partidului prin criticile lor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.