Sfarsitul anului 2007 a gasit-o pe Mioara Mantale mai bogata cu un apartament si un autoturism, iar pe primarul Negoita l-a "prins" in postura de creditor al unor societati comerciale.

Fostul prefect al Capitalei, actualmente subprefect, a facut cumparaturi serioase in 2007: un al doilea apartament in Bucuresti (de 116 metri patrati, cu o valoare de impozitare de 248.000 lei) si un autoturism Volvo. Pentru achizitionarea casei, Mioara Mantale s-a imprumutat, pe o perioada de 26 de ani, de 245.000 franci elvetieni. Veniturile fostului prefect s-au ridicat, potrivit aceleasi declaratii de avere, la peste 71.000 lei.

Bani si mai frumosi a castigat anul trecut si subprefectul Cristina Ecaterina Corut: circa 83.000 lei. In "patrimoniul" familiei au intrat, totodata, un teren intravilan in judetul Giurgiu si un autoturism de lux, pentru care subprefectul datoreaza unei firme de leasing putin peste 43.000 euro.

Prefectul Catalin Deaconescu, dar si subprefectul Costel Simion nu si-au actualizat inca declaratiile de avere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.