Primarul general al Capitalei evita sa afirme daca va mai candida pentru un nou mandat, dar in acelasi timp avanseaza trei nume grele din partid drept posibili succesori.

Adriean Videanu sugereaza ca s-ar putea retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Intr-un interviu acordat “Jurnalului National”, Videanu afirma ca nu a luat o decizie in privinta unei noi candidaturi pentru functia de edil-sef al Bucurestiului si ca responsabilitatea unei asemenea decizii revine PD-L.

“Este o problema a partidului, nu este una personala, partidul va lua o decizie la inceputul lunii februarie”, sustine actualul primar general, care lasa sa se inteleaga ca persoana care va iesi cel mai bine in sondajele interne ale PD-L nu va fi in mod obligatoriu si candidatul acestui partid pentru primarie. “Sondajul, corelat cu optiunea persoanei in cauza”, va determina numele acestuia, apreciaza Videanu.

Presedintele executiv al PD-L a avansat si trei nume de posibili inlocuitori care “pot cistiga din primul tur”: Liviu Negoita, Vasile Blaga si Radu Berceanu. Ultimul insa a respins imediat vineri eventualitatea unei candidaturi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.