Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca partidul pe care il conduce va continua discutiile pentru crearea unei platforme a stangii, care sa cuprinda partide ecologiste si aliati din zona partidelor de stanga, informeaza NewsIn.

Geoana a tinut sa precizeze si faptul ca social-democratii nu vor face nici o alianta preelectorala cu partide din zona dreptei.

"PSD va construi o alternativa a stangii democratice, am decis sa continuam in mod accelerat consultarile cu parteneri si aliati din zona de stanga, centru stanga, in zona miscarilor sindicale, in zona partidelor de stanga, a partidelor ecologiste, in zona din mediul neguvernamental. Cred ca vom putea sa avem o platforma a stangii democratice cu care sa izbandim in acest an electoral", a spus Geoana.

Potrivit presedintelui PSD, aceasta platforma ar putea fi prezentata la Consiliul National al partidului, care va avea loc la inceputul lunii februarie si unde vor fi definitivate si candidaturile PSD la alegerile locale.

Geoana a exclus posibilitatea ca PSD sa faca vreo alianta preelectorala cu forte politice sau partide de dreapta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.