Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) intentioneaza sa stabileasca criterii clare de alegere a candidatilor sai la alegerile locale din acest an.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, ieri, ca pe 18 ianuarie va avea loc intalnirea presedintilor organizatiilor teritoriale ale UDMR, care vor analiza prioritatile pe 2008 ale acestei formatiuni si pentru a conveni asupra criteriilor dupa care se vor desemna candidatii UDMR la viitoarele alegeri locale. Discutia va continua, potrivit liderului UDMR, si in cadrul Consiliului Reprezentantilor acestei formatiuni, ce va avea loc spre sfarsitul acestei luni.

“Pe 26 ianuarie, in cadrul Consiliului Reprezentantilor UDMR de la Targu Mures, sper sa finalizam acest regulament de desemnare a candidatilor pentru alegerile locale”, a declarat Marko Bela, in prima sa conferinta de presa din 2008. Conducerea UDMR doreste ca viitorii candidati la alegerile locale sa se bucure inca de la inceput de sustinerea electoratului, motiv pentru care este posibila organizarea unor sondaje de opinie in acest sens sau chiar a unor prealegeri, a conchis liderul UDMR.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.