Ministrul Economiei a recunoscut ieri ca s-a inteles cu pesedistii pe tema bugetului si spera ca acesta sa treaca de Parlament.

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a recunoscut ieri ca au existat intelegeri pe buget cu PSD, PRM, PC, minoritati si UDMR. Intrebat despre negocierile pe marginea bugetului cu PSD, Vosganian a precizat ca a purtat discutii nu numai cu social democratii, ci si cu alte grupuri parlamentare.

„Lasati-ma sa ma demasc. Au existat intelegeri si cu PRM, si cu PC, si cu grupul minoritatilor, si cu UDMR. Aceste intelegeri nu au fost secrete. Noi, in mod corect, am deschis aceste discutii catre toate grupurile parlamentare si, precum vedeti, cu exceptia PD, care n-a participat la consultari, toate grupurile parlamentare s-au regasit in formula finala“, a declarat Vosganian.

Acesta s-a aratat destul de optimist in privinta trecerii prin Parlament pina joi a bugetului pe anul viitor, dupa ce acesta a fost avizat favorabil in comisii saptamina trecuta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.